Edukacioni centar

Restoran “Apostolović”

Ovaj projekat se kofinansira od strane Evropske unije kroz Interreg-IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija.

U sklopu Kompleksa Apostolović nalazi se restoran na vodi koji je poznat po svojim neodoljivim specijalitetima i jedinstvenoj atmosferi. Ovaj restoran nudi tradicionalnu srpsku i leskovačku kuhinju, kao i specijalitete koje nećete pronaći nigde drugde.

Njihovi vredni kulinari spremaju jela po starim srpskim receptima kao što su proja, pite, banice i zeljanice, ali i bifteke, ukusnu jagnjetinu iz sača, jagnjeće i praseće pečenje sa ražnja. Takođe, njihovi majstori spremaju jela kojih nema nigde osim u ovom restoranu, poput specijaliteta “Apostolovićeva Loza” – svinjskog filea na vinovoj lozi sa zapečenim pasuljem i kajmakom, sve zagrejano na plamenu, pred očima gosta.

Osim toga, u njihovoj prostranoj i savremeno opremljenoj kuhinji, možete probati jela poput “NE Studen kamen Apostolović” – junetine sa pireom od krompira i paradajza u sosu od badema i pomorandže, ili ragu od povrća sa dodatkom voća iz “Čarobnog grneta”. Tajna ovih ukusnih jela je u načinu spremanja, ali i u zanosnim aromama raznih bilja.

Kompleks Apostolović nudi jedinstveno iskustvo uz hranu koja će vas ostaviti bez daha. Uživajte u pravoj srpskoj kuhinji u predivnom ambijentu restorana na vodi i uživajte u nezaboravnom gastronomskom iskustvu.

#restoranapostolovic #hrana #specijaliteti #sharebalakn #leskovac

Ova publikacija je napravljena uz pomoć sredstava Evropske unije kroz Interreg-IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija pod brojem CCI No 2014TC16I5CB007. Jedinstveno odgovorno lice za sadržaj ove publikacije je UG Edukacioni Centar i ni na koji način ne može biti tumačen kao stav Evropske unije ili Upravljačkog tela programa.

Podelite na društvenim mrežama

Još iz kategorije blog

VR

VR je skraćenica za "virtualnu stvarnost" (engl. "virtual reality"). To je tehnologija koja omogućava stvaranje simulirane stvarnosti, odnosno okruženja koje
VR (Virtualna stvarnost) je tehnologija koja omogućava korisnicima da dožive virtuelno okruženje koje simulira stvarni svet. U oblasti turizma, VR
Leskovačko narodno pozorište je važan faktor u očuvanju kulturnog identiteta Leskovca i predstavlja značajnu kulturnu instituciju u Srbiji. Tokom godina,