Edukacioni centar

Hotel “Apostolović”

Ovaj projekat se kofinansira od strane Evropske unije kroz Interreg-IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija.

Pored neverovatne hrane i atmosfere, Kompleks Apostolović nudi i odličan smeštaj u 11 luksuznih apartmana. Svaki apartman je opremljen sa posebno dizajniranim krevetima za potpuni odmor, TV-om i klima uređajem, kao i mini barom za dodatni komfor.

Gosti imaju mogućnost da uživaju u toplom domaćem doručku na terasi apartmana, u bašti pored reke ili u restoranu. Doručak je uračunat u cenu noćenja, što je sjajna pogodnost za sve goste.

Ovi apartmani predstavljaju idealan izbor za one koji traže savršeno mesto za opuštanje, uživanje u ukusnoj hrani i prirodnim lepotama, ali i za one koji su u potrazi za mestom za organizovanje proslava i događaja.

Udobnost i udoban smeštaj su zagarantovani u ovim prelepo dizajniranim apartmanima, dok vam doručak na terasi nudi neverovatno iskustvo. Bilo da tražite savršen vikend odmor ili mesto za organizovanje nezaboravnog događaja, Kompleks Apostolović ima sve što vam treba.

#hotel #kompleksapostolovic #smestaj #turizam #leskovac #sharebalkan

Ova publikacija je napravljena uz pomoć sredstava Evropske unije kroz Interreg-IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija pod brojem CCI No 2014TC16I5CB007. Jedinstveno odgovorno lice za sadržaj ove publikacije je UG Edukacioni Centar i ni na koji način ne može biti tumačen kao stav Evropske unije ili Upravljačkog tela programa.

Podelite na društvenim mrežama

Još iz kategorije blog

VR

VR je skraćenica za "virtualnu stvarnost" (engl. "virtual reality"). To je tehnologija koja omogućava stvaranje simulirane stvarnosti, odnosno okruženja koje
VR (Virtualna stvarnost) je tehnologija koja omogućava korisnicima da dožive virtuelno okruženje koje simulira stvarni svet. U oblasti turizma, VR
Leskovačko narodno pozorište je važan faktor u očuvanju kulturnog identiteta Leskovca i predstavlja značajnu kulturnu instituciju u Srbiji. Tokom godina,