Masarikov trg 32, 16000 Leskovac edcentar@gmail.com +381 16 215 413

INKLUZIVNI HOTEL

Inkluzivni hotel i restoran “Vrabac”,  je inovativna usluga socijalne zaštite, koju organizuje Edukacioni centar iz Leskovca (EDC) i koja će doprineti socijalnom uključivanju u Srbiji kroz edukaciju, promociju i izuzetan kvalitet pruženih usluga, od strane socijalno isključenih, unutar uticajnih ljudi, donosilaca odluka i politike i običnih građana koji ga posećuju, kao i onih koji uče o njegovim aktivnostima.

Uticaj će se vršiti kroz promociju funkcionalnih primjera:

  1. Zapošljavanje socijalno ugroženih grupa
  2. Kratak lanac snabdevanja hranom
  3. Lanac dobavljača malih farmi
  4. Primjeri i proizvodi socijalnog poduzetništva
  5. Mladi  vizuelni umetnici i izvođači

U ovih pet stubova programa uključene su sledeće kategorije:

  1. Osobe sa invaliditetom
  2. Mladi
  3. Žene
  4. Ruralno stanovništvo

Misija i vizija

Pored svoje snažne društvene posvećenosti kao inovativne socijalne usluge, ali u isto vreme i potrebe da se reše zdrave ekonomske osnove, što se tiče održivosti uspostavljene službe, program IHR “Vrabac”, ima korelaciju dva nezavisna, ali paralelna procesa – društveni i poslovni, sa nezavisnim misijama i ciljevima.

Misija i ciljevi socijalnog dela programa (socijalna služba) usmereni su na korisnike, promovisanje vrednosti, partnera i dostignuća, dok su oni u poslovnom delu programa usmereni na kvalitet usluga, iskustvo korisnika i održivosti programa.

Ponašamo se kao odgovorni vlasnici, koji uvek nastoje da zadovolje ili prevaziđu očekivanja.

Delujemo kao tim, posvećeni jedni drugima i povezani poverenjem i odanošću.

Tretiramo jedni druge, i sve naše aktere sa dostojanstvom i poštovanjem. Poštenje, etičko ponašanje i integritet su osnovne karakteristike našeg poslovnog ponašanja.