Masarikov trg 32, 16000 Leskovac edcentar@gmail.com +381 16 215 413

Programi

IT HUB

IT HUB prvi je co-working prostor u Leskovcu sa ponudom širokog seta poslovnih usluga namenjen za frilensere, mlade i potencijalne preduzetnike u oblastima informacionih tehnologija i tehnološkog preduzetništva. Ovaj jedinstveni prostor u centru Leskovcu, predstavlja 150m2 modernog i udobnog ambijenta, 10 opremlejnih radnih mesta, konferencisjku salu, celokupnu IT infrastrukturu i opremu. Pored toga, korisnici IT HUB-a omogućene su i usluge sekretarice – sekretarski poslovi i kancelarijsko poslovanje, pravno lice putem koga korisnici mogu da posluju, mogućnost registrovanja biznisa na adresi IT Hub-a.

Glavna ciljna grupa IT HUB-a su mladi frilenseri i preduzetnici orijentisani na sektor usluga (informacione tehnologije, poslovni konsalting, ostali sektori uslužnih delatnosti).

Usluge koje nudi IT HUB Leskovac precizno au osmišljene tako da omoguće uštedu u odnosu na rad od kuće i neuporedivo veću vrednost za freelance-re i preduzetnike u oblasti usluga.

IT Hub Leskovac ostvaruje prihode od iznajmljivanja radnih mesta freelance profesionalcima i preduzetnicima za mesečnu naknadu i time direktno doprinosi održivosti Edukacionog centra Leskovac.